Здраво

Валеријан и Градот илјади планети

Валеријан и Градот илјади планети симнете филмот

Валеријан и Градот илјади планети – Преземи видео


 

стриминг


 

📅 Датум на издавање : 26 јули 2017 📅
📺 на : Лук Бесон 📺
🎦жанр : Научна фантастика, авантура, акција 🎦
🇫🇷националности : Français 🇫🇷

media982848-284-34-3-2017

Валеријан и Градот илјади целосна филм преземете планети

А темна сила се заканува Алфа, голема метропола и дом на видови на илјада планети. Специјални оператори Валеријан и Laureline мора да се трка за да се идентификуваат со закана и да се заштити не само мародерство Алфа, туку и иднината на вселената. Го добиете најдобриот можен квалитет на видео и ќе видите. Иако филмот е на француски јазик. Приклучи се на филм фанови кои сакаат да се види филмови.

Корисни информации за филмот, кликнете тука

 

Синопсис

Во 28-от век, Валеријан и Laureline формираат група на простор-времето за полнење агенси одржување на редот во областа на човековите. Мандат од страна на дипломат за одбрана, задачата во рака дует на вонредна градот междугалактическата Алфа – проширување на метропола каде доаѓаат видови на целиот универзум се натпреваруваа во текот на вековите да се прошири знаењето, нивната стручност и култура. А тајната се крие во срцето на Алфа, темна сила, која се заканува на мирен живот на градот Илјада планетите. Валеријан и Laureline обврска ќе започне трка со времето за да се идентификуваат и да им помогне на крволочен закана не само Алфа, но иднината на вселената.


Валеријан и Градот илјади планети симнете филмот

Валеријан и Градот илјади планети симнете филмот

Преземете Валеријан и Градот илјади планети


 

стриминг • VF стриминг Валеријан и Градот илјади планети ,
 • Валеријан стриминг и Градот илјади планети ,
 • Валеријан и Градот илјади планети симнете филмот ,
 • Валеријан и Градот илјади стриминг VF HD планети ,
 • Валеријан и преземање на Град илјади планети ,
 • VF стриминг Валеријан и Градот илјади планети ,
 • филм преземете Валеријан и Градот илјади планети ,
 • uptobox Валеријан и Градот илјади планети ,
 • Валеријан преземете област и градот илјади планети ,
 • Валеријан и Градот илјади филм планети 2017,
 • Превземи слободен Валеријан и Градот илјади планети ,
 • француски uptobox Валеријан и Градот илјади планети .
категории:

акција, авантура, Научна фантастика