Здраво

Како да се види

Како да се види 4 фази

1. Инсталирајте наставка NewTabTV

2. Овозможи TF24 плеер

2.1 – Кликнете “филмови”

2.2 – Овозможи TF24 плеер

3. Кликнете на “плеер”

4. Уживајте гледајќи 🙂