Përshëndetje

Valerian dhe Qyteti i njëmijë planeteve

Valerian dhe Qyteti i njëmijë planeteve shkarko film

Valerian dhe Qyteti i njëmijë planeteve – download movie


 

me kullim


 

📅 Release Date : 26 korrik 2017 📅
📺 të : Luc Besson 📺
🎦gjini : fantashkencë, aventurë, veprim 🎦
🇫🇷kombësive : français 🇫🇷

media982848-284-34-3-2017

Valerian dhe Qyteti i njëmijë film Full Download planeteve

Një forcë e errët kërcënon Alpha, një metropol i madh dhe në shtëpi për të llojeve të mijë planeteve. Operatorët veçanta Valerian dhe Laureline duhet të racës për të identifikuar rrezikun dhe për të mbrojtur jo vetëm Alpha plaçkitës, por edhe e ardhmja e universit. Get më të mirë të cilësisë së mundshme video dhe shihemi. Ndërsa filmi është në frëngjisht. Join tifozët film që duan të shikojnë filma.

informacion të dobishëm rreth filmit, klikoni këtu

 

përmbledhje

Në shekullin e 28-të, Valerian dhe Laureline formojnë një grup të agjentëve hapësirë-koha e ngarkimit të ruajtur rendin në zonën e njeriut. Mandatuar nga diplomati i Mbrojtjes, detyra në duet dorë mbi të qytetit jashtëzakonshme intergalactic Alpha – një zgjeruar metropol ku specie të vijnë të gjithë universin ishin të konkurrojnë gjatë shekujve për të përhapur njohuri, ekspertizë dhe kultura e tyre. Një sekret i fshehur në zemër të Alpha, një forcë të errët që kërcënon jetën paqësore të qytetit të Thousand Planets. Valerian and Laureline detyrim do të fillojë një garë kundër kohës për të identifikuar dhe për të ndihmuar kërcënimi mizor jo vetëm Alpha, por e ardhmja e universit.


Valerian dhe Qyteti i njëmijë planeteve shkarko film

Valerian dhe Qyteti i njëmijë planeteve shkarko film

Shkarko Valerian dhe Qyteti i njëmijë planeteve


 

me kullim • VF streaming Valerian dhe Qyteti i njëmijë planeteve ,
 • Valerian streaming dhe Qyteti i njëmijë planeteve ,
 • Valerian dhe Qyteti i njëmijë planeteve shkarko film ,
 • Valerian dhe Qyteti i njëmijë streaming planetet VF HD ,
 • Valerian dhe shkarko qyteti i njëmijë planeteve ,
 • VF streaming Valerian dhe Qyteti i njëmijë planeteve ,
 • film shkarko Valerian dhe Qyteti i njëmijë planeteve ,
 • uptobox Valerian dhe Qyteti i njëmijë planeteve ,
 • Valerian shkarko zonë dhe Qyteti i njëmijë planeteve ,
 • Valerian dhe Qyteti i njëmijë planeteve film 2017,
 • Shkarko Pa pagesë Valerian dhe Qyteti i njëmijë planeteve ,
 • french uptobox Valerian dhe Qyteti i njëmijë planeteve .
Kategoritë:

veprim, aventurë, fantashkencë